Wilma

MEDIATOR

Mijn naam is Wilma van Luunen. In 2009 heb ik me geschoold tot mediator. Niet omdat ik een wereldverbeteraar ben maar wel omdat ik in de goede bedoelingen van mensen geloof. Hierdoor wil ik graag mensen door middel van een persoonlijke benadering ondersteunen en of coachen in lastige periodes in hun leven om zo samen op zoek te gaan naar duurzame oplossingen.

MEDIATION VANUIT DE BETUWE

Ik heb een no nonsens mentaliteit. Mensen ervaren mij als empatisch en integer. Humor kan tijdens mediation om de hoek komen kijken zonder de ernst van de zaak te onderschatten.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als familiemediator en aangesloten en geregistreerd bij
het MFN (Mediators federatie Nederland). De kwaliteit wordt beoordeeld door het SKM (Stichting Kwaliteit Mediators). Tevens ben ik geregistreerd bij het SKJ (Kwaliteits register jeugd) Jeugd en gezinsprofessional.

Mijn expertise ligt met name op het gebied van familie conflicten op vele gebieden en coaching bij echtscheiding, vechtscheiding en ouderschapsplannen. Regelmatig voer ik gesprekken met kinderen tijdens een echtscheidingsprocedure. Vaak ook samen met ouders zodat ze met elkaar in gesprek kunnen bijvoorbeeld waarom ouders bepaalde afspraken maken.

Bij mij staat bij echtscheiding / vechtscheiding, relatie beëindiging en ouderschapsplannen bespreken altijd het kind(eren) centraal!

PAK DE PROBLEMEN AAN

jQuery('.search-form').attr('action', 'https://www.mediationvanuitdebetuwe.nl/');