Contact Us: wilma@mediationvanuitdebetuwe.nl
Call Us 06 30535561
Stay connected:
Wat is een Mediator?

Wat is een Mediator? Dat is een is een onafhankelijk persoon die partijen stimuleert om de onderlinge communicatie weer op gang te brengen. Van een conflict wilt u natuurlijk zo snel mogelijk af; zeker wanneer u samen verder wilt of moet. Voor bijna elke ruzie of conflict bestaat een oplossing die voor u beiden acceptabel is! Vaak loopt een conflict al snel uit op een ruzie en wanneer er onderling niet meer gesproken wordt, loopt een ruzie hoog op. Dan is het moeilijk om zelf nog een oplossing te kunnen zien of bedenken. U hebt even hulp nodig. Een onafhankelijke MfN mediator kan u die hulp of ondersteuning bieden!

Bekijk hier het MfN-mediationreglement_2020 , Toelichting-op-MfN-Mediationreglement-2020 en de Gedragsregels_voor_de_MfN-registermediator

Het voordeel van mediaton is dat alles nog in uw eigen handen ligt. De mediator brengt de communicatie weer op gang, ondersteunt u beiden in het gesprek en bewaakt het proces.

Een Mediator, begeleidt tal van conflicten zoals, echtscheiding, conflicten met werkgever en of overheid, conflicten met buren of familie.

jQuery('.search-form').attr('action', 'https://www.mediationvanuitdebetuwe.nl/');